GETTING MY غذاهای بیماران TO WORK

Getting My غذاهای بیماران To Work

Getting My غذاهای بیماران To Work

Blog Article

توصیه می‌شود در طول شیمی درمانی نیز بیمار یک میان وعده کوچک و ملایم مانند آب‌میوه‌های کم اسید (آب سیب، انگور، هویج)، ماست، موز، کراکر و یک بطری آب یا دمنوش ملایم به همراه خود داشته باشد و هر نیم ساعت به مقدار کم بنوشد.

هنگام انتخاب رژیم شیمی درمانی، فاکتورهای زیادی باید مورد توجه قرار گیرند. این فاکتورها شامل مواردی چون بار تومور، بافت شناسی مرحله سرطان، اثر بخشی روش های درمانی (جراحی، پرتو درمانی و یا شیمی درمانی) و اهداف درمان برنامه ریزی شده توسط متخصص انکولوژی می باشند.

در این‌گونه موارد معمولا غذاهای سرد و خامه‌ای با اشتهای بیشتری خورده می‌شوند و البته خوردن شکلات تلخ همیشه خوب است. می‌توانید انواع پودینگ شکلاتی را در خانه درست و میل کنید.

می‌توانید از عسل، میوه‌های تازه، شکلات و سایر تزیین‌های خلاقانه برای این دسر‌های خود استفاده کنید.

- مویز (کشمش قرمز) به خاطر داشتن مقادیر بالای دی هموگاما لینولنیک میتواند عملکرد ضد التهابی ریوی و کاهنده دیسترس باشد و جایگزین مناسبی برای قند می‌باشد.

۸ ریشتری در پاکستان (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) ترافیک نیمه‌سنگین در میدان‌های شهید فهمیده و آزادی و تمامی معابر اصلی اطراف حرم امام‌رضا(ع) (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۶۳۲ خودروی حادثه‌ساز در مشهد

سوپ را در ظرف مناسب ریخته و با جعفری ساطوری شده یا فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده تزیین کنید.

مطابق آخرین مقالات منتشر شده جهت بیماران here کووید-۱۹ بهترین رژیم غذایی، رژیم غذایی نرم، پرپروتئین و پرکالری است. در صورت استفاده از رژیم‌های مایعات صاف و کامل پیشنهاد می‌شود پس از حداکثر ۲ روز رژیم غذایی بیمار به رژیم نرم تغییر یابد و قوام غذای دریافتی بر حسب تحمل بیمار به تدریج سفت‌تر شود.

بر کسی پوشیده نیست که رژیم غذایی شما بر خطر ابتلا به سرطان تأثیر می گذارد.

انار خوشمزه، مغذی و سرشار از فواید سلامتی است که آن را به یک مکمل ایده آل برای هر رژیم غذایی تبدیل می کند.

از طریق تجربه این دسر با مزه‌ها و اشکال مختلف، می‌توانید همیشه یک صبحانه شیرین و خاص داشته باشید.

نشاسته ذرت را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد.

تغذیه در طول شیمی درمانی؛ قبل و بعد از شیمی درمانی چه بخوریم؟

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page